Meteen naar de inhoud

Aan de slag Winterswijk

Toppers de #aandeslag #vrijwilligers, #bewoners van het #AZCWinterswijk en de #organisaties die dit samen doen. Gefeliciteerd allen. 1️⃣0️⃣0️⃣0️⃣.
Wij zijn trots dat we hier aan mee mogen werken en dat #COA, #gemeentewinterswijk en #Pharos dit succesvolle project willen voortzetten.


1000 ja maar liefst 1000!!
Superblij zijn we met het bereiken van de 1000ste match. Blij met het aantal maar ook heel blij met het feit dat wij als Vrijwilligerspunt veel Winterswijkse organisaties extra handjes hebben kunnen bieden.
Tevens zijn we er super trots op dat wij op deze manier een bijdrage hebben kunnen leveren aan de integratie van de AZC-bewoners.
Middels de vrijwilligersklussen leren ze de Nederlandse taal, doen ze nieuwe sociale contacten op en draagt het bij aan hun welbevinden. Mooi neveneffect is het dat wij als Nederlanders de kans krijgen om op een andere manier kennis te maken met hen.
We willen dit succes dan ook graag vieren op woensdag 26 juni om 19.00 uur op het AZC. Alle betrokkenen zijn van harte welkom. Deze week zullen de uitnodigingen worden verstuurd.

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws