Meteen naar de inhoud

Alzheimer Café


Altzheimer Café

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Café in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand, voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

25 juli; Bezoek dagcentrum de Pronsweide te Winterswijk

25 juli: U bent op deze avond samen met ons uitgenodigd om een kijkje te nemen in het dagcentrum van Pronsweide. U kunt zien wat een dagcentrum kan bieden aan mensen met dementie. Een dagcentrum als in de Pronsweide verzorgt 5 dagen in de week opvang. U woont zelfstandig, maar u heeft wel ondersteuning nodig? Het is dan mogelijk om één of meerdere dagen per week naar het dagcentrum te komen. De groepsgewijze ondersteuning is gericht op het vergroten of behouden van uw zelfstandigheid, het stimuleren van sociale contacten en het ondersteunen van uw mantelzorgers. Op deze avond laat Pronsweide zien wat zij voor mensen met dementie kunnen betekenen en hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Wanneer: woensdag 25 juli 2018

Waar: U bent van harte welkom bij de Pronsweide, Morgenzonweg 29, te Winterswijk. U wordt opgevangen door de vrijwilligers van het Alzheimercafé tussen 19.30-20.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411