Meteen naar de inhoud

Bijeenkomst Praktische vaardigheden bij het zorgen


Op dinsdagavond 1 oktober organiseert VIT-hulp bij mantelzorg de bijeenkomst ‘Praktische vaardigheden bij de zorgen’ bij Groeskamp, Koopmanslaan 3 in Doetinchem van 19.30 – 21.30 uur. De bijeenkomst is voor alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT en is gratis toegankelijk.

 

Wanneer uw naaste lichamelijke beperkingen heeft, zal het voorkomen dat u hem/haar lichamelijk moet ondersteunen. Hierbij is het van belang om goed op uw eigen houding te letten om te voorkomen dat u zelf klachten krijgt door verkeerde bewegingen. Het is belangrijk om dat te voorkomen. Daarom organiseert VIT in samenwerking met Ergotherapiepraktijk ten Boom uit Doetinchem een bijeenkomst waarin de ergotherapeuten u praktische tips en handvaten geven. U kunt hierbij denken aan uitleg over een goede houding bij het tillen, iemand recht in de stoel zetten, maar ook over het goed afstellen van een rolstoel of rollator. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Inloop vanaf 19.00 uur.

Aanmelden is wenselijk en kan bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer.