Meteen naar de inhoud

Een tegen eenzaamheid


SAVE DE THE DATE
Openingscongres Week tegen Eenzaamheid 2019

 

 

Minister Hugo de Jonge nodigt u van harte uit voor de opening van de Week tegen Eenzaamheid.

 

Datum: dinsdag 1 oktober van 17.00 tot 20.00 uur (incl. netwerkbuffet).

 

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid worden, door allerlei organisaties en individuen, honderden activiteiten georganiseerd in het kader van het voorkomen en verminderen van eenzaamheid. Deze activiteiten, in heel Nederland, worden georganiseerd onder de vlag van “Kom erbij!”

 

Ook u houdt zich bezig met het voorkomen en verminderen van eenzaamheid in de rol van deelnemer van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid of als wethouder. Daarom trappen wij graag de Week samen met u af op dit Openingscongres voor de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid en de lokale coalities.

 

Onderdelen van het congres zijn de opening door de minister, de eenzaamheidslezing, een tafelgesprek met leden van de aanjaaggroep: Ali B, Bert van Leeuwen, Colette Cloosterman, Floris Alkemade, Hedy d’Ancona, Neelie Kroes en Peter Douwes, en presenteren we een aantal inspirerende voorbeelden van activiteiten van leden van de Nationale Coalitie en lokale coalities.

 

Aansluitend vindt er een netwerkbuffet plaats.

 

De officiële uitnodiging met de mogelijkheid u aan te melden volgt, maar noteer de datum vast in uw agenda. Wij kijken uit naar uw komst!

 

Wij hebben plek voor twee afgevaardigden per organisatie.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het programmateam Eén tegen eenzaamheid

 

Meer over de Week tegen Eenzaamheid leest u in de programma-nieuwsflits. Abonneer u door een mail te sturen naar eenzaamheid@minvws.nl  o.v.v. ‘abonneren nieuwsflits’.