Meteen naar de inhoud

Inspiratiedag Op Eigen Wijze Ouder Worden


De lokale ouderenbonden in Winterswijk, het Sociaal Team Winterswijk en de werkgroep Identiteit en Zingeving van KBO-PCOB in Gelderland organiseren op 9 mei 2019 de bijeenkomst ‘Op Eigen Wijze Ouder Worden’ in het Zonnebrinkcentrum aan de Zonnebrink 61 in Winterswijk.

We worden steeds ouder. We zijn zoekende hoe we ‘goed’ oud kunnen worden. Hoe leven we plezierig? Hoe regelen we de zorg? Hoe gaan we om met de dood?

En ook: hoe worden we mensen die vrede hebben met onze beperkingen en met onze ‘butsen en schrammen’? En wat betekenen we voor elkaar en voor de samenleving?

Genoeg om over na te denken, met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

Journalist, schrijver en theoloog Arjan Broers houdt een inleiding. Daarna gaan we op speelse manieren in kleine groepen met elkaar in gesprek. De inspiratiedag duurt van 10.00 uur tot ongeveer 14.45 uur en is inclusief koffie, thee en een lunch. Aan deze dag zijn geen kosten verbonden. De dag is bedoeld voor iedereen die dit thema belangrijk vindt. Het is niet nodig om lid te zijn van een ouderenbond.

Aanmelden kan via pcobwinterswijk@gmail.com of telefoonnummer 06-24 15 17 65. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding. Hebt u een vervoersvraag of dieetwensen dan kunt u dit bij aanmelding aangeven.