Meteen naar de inhoud

NAH café


Beste deelnemer,

Hierbij de uitnodiging voor het NAH café op 31 oktober. We zijn welkom bij de Zonnebrinkkerk in Winterswijk. Daar is een ruime zaal voor ons gereserveerd waar we Coronaproof kunnen samenkomen.

 

Het thema voor dit NAH café is acceptatie, aanvaarding van hersenletsel. NAH overkomt u en dan moet u verder met uw leven. Dit doet een groot beroep op uw aanpassingsvermogen en dat van uw naasten. Over acceptatie, aanvaarding van de gevolgen van uw hersenletsel wordt soms door anderen makkelijk gesproken, heb je het al een plekje gegeven, wordt soms gevraagd. Echter u heeft een dagelijkse confrontatie met uw hersenletsel en hoe werkt dat accepteren, aanvaarden, u heeft er niet voor gekozen. We bespreken en delen met elkaar wat helpt bij de aanvaarding, acceptatie van NAH en wat niet.

 

Er geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 mensen. Dus wilt u meedoen? Laat het gauw weten via;  m.vandieren@mee-oost.nl.

Bent u lichamelijk kwetsbaar of voelt u zich niet fit dan blijft het dringende advies om thuis te blijven!

 

Ik hoop ik u op 31 oktober te ontmoeten in Winterswijk, of op het laatste NAH  café dit jaar in Aalten op 12 december. U bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Meike van Dieren

Coördinator NAH café

 

Meer informatie

Locatie: Zonnebrinkkerk, Zonnebrink 61, Winterswijk.

Tijd:       10:00uur – 12:00 uur

Kosten: Gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening.