Meteen naar de inhoud

NAH café


Beste deelnemer,

 

Het is zover, we kunnen weer een NAH café organiseren waarbij u persoonlijk aanwezig kunt zijn!

 

Na een paar maanden digitaal bij elkaar te zijn gekomen bent u op 27 juni weer van harte welkom bij het NAH café in Winterwijk! De zalen van de Zonnebrinkkerk zijn ingericht om met voldoende afstand weer van start te kunnen gaan met het NAH café. Anders dan u gewend bent zult u zich hiervoor moeten opgeven, dit kan door een mail te sturen naar m.vandieren@mee-oost.nl. Bent u lichamelijk kwetsbaar of voelt u zich niet fit dan blijft het dringende advies om thuis te blijven.

 

We staan stil bij de vreemde tijd waarin we leven door het Corona virus en de veerkracht die we samen hebben om hiermee om te gaan. Wat betekende quarantaine voor u en uw mantelzorger? Welke dingen hebben u geholpen om deze periode door te komen? Hoe staat u nu in het leven?  We delen met elkaar welke mogelijkheden er nu wel zijn voor sociaal contact, dag invulling, en hoe u kunt omgaan met de psycho sociale gevolgen van de Corona crisis.

 

Na de zomer hopen we weer van start te gaan op 19 september met het NAH café. Maar eerst hoop ik u 27 juni te ontmoeten in Winterswijk, u bent van harte welkom!

 

Met vriendelijke groet,

Meike van Dieren

Coördinator NAH café

 

Meer informatie

Locatie: Zonnebrinkkerk, Zonnebrink 61, Winterswijk.

Tijd:       10:00uur – 12:00 uur

Kosten: Gratis toegankelijk. Consumpties zijn voor eigen rekening.