Meteen naar de inhoud

Training Energie en ontspanning


Op woensdagavond 8 mei start de eerste van 2 bijeenkomsten van de training ‘Energie en ontspanning’. Deze is bedoeld voor mantelzorgers die ondanks alle taken die ze extra krijgen als mantelzorger ook goed voor zichzelf willen (blijven) zorgen. De training wordt gehouden in De Mattelier in Groenlo en is gratis toegankelijk voor alle mantelzorgers uit het werkgebied van VIT.

 

In deze praktische training staat centraal hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Thema’s die aan bod komen zijn: ontspanning, het opladen van je interne batterij, mildheid naar jezelf, gedachten en emoties en een balans vinden in je dagelijks leven.

Als deelnemer krijg je praktische handvatten aangereikt om bewust te leren luisteren naar jezelf en naar wat je nodig hebt. Trainer Anouchka de Vries van Hanmeda maakt hierbij gebruik van een combinatie van Qi Gong, Mindfulness en meditatie. De oefeningen kunnen staand of zittend worden uitgevoerd en is hierdoor geschikt voor iedereen.

De training wordt aangeboden op 8 en 22 mei in De Mattelier in Groenlo en start steeds om 19.30 uur. U kunt zich tot 2 weken voor de start van de eerste bijeenkomst aanmelden.
Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging met de laatste definitieve informatie.

 

Aan het bijwonen van deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden bij VIT-hulp bij mantelzorg, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam en telefoonnummer.