Meteen naar de inhoud

Training: ‘Omgaan met mensen met dementie’ (Winterswijk)


Op donderdag 3 oktober start de training ‘Omgaan met mensen met dementie’ bij het Zonnebrink Centrum in Winterswijk. In vier bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie, advies en tips aangereikt. Deze training geeft VIT-hulp bij mantelzorg in samenwerking met het Kennisnetwerk Kwetsbare Ouderen West Achterhoek en het Netwerk Dementie Oost Achterhoek. Deelname is gratis.

En dan krijgt uw naaste dementie….
Dementie is een ziekte met grote gevolgen voor de omgeving. U ziet iemand op een onbegrijpelijke manier veranderen en steeds afhankelijker worden. Tijdens deze training krijgt u informatie over dementie, maar ook tips en adviezen om zo goed mogelijk om te gaan met uw situatie.

De trainingen vinden plaats op:
donderdagochtend 3, 17 en 31 oktober en 14 november bij Zonnebrink Centrum, Zonnebrink 61 in Winterswijk. De bijeenkomsten duren steeds van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur.

Aan het bijwonen van deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan tot twee weken voorafgaand aan datum eerste bijeenkomst. Meer informatie en aanmelding kan telefonisch bij VIT, tel. (0544) 82 00 00 of via mail info@vithulpbijmantelzorg.nl. Vermeld daarbij uw naam, adres en telefoonnummer.