Meteen naar de inhoud

Uitdagende activiteit voor jonge mantelzorgers van 19 t/m 24 jaar


VIT-hulp bij mantelzorg organiseert al jaren activiteiten voor jonge mantelzorgers in de leeftijd van 8 tot en met 18. Vanaf 2018 zijn er ook activiteiten voor jonge mantelzorgers van 19 tot en met 24 jaar. De eerste is op zaterdagavond 31 maart van 19.00 – 21.00 uur bij Entertainment center, Tinbergenstraat 3 in Winterswijk.

Mantelzorg overkomt je, daar kies je niet voor. Zorg jij voor of heb je zorgen om een familielid met een handicap, verslaving, chronische ziekte of psychische aandoening, dan ben jij jonge mantelzorger. Soms is het fijn om even een aantal uren zonder zorg te zijn. Op zaterdag 31 maart gaan we naar Entertainment center in Winterswijk om deel te nemen aan de nieuwe sensatie Prison Island. Prison Island is een combinatie tussen Fort Boyard en Escape Room. Er zijn 20 verschillende cellen en elke cel heeft zijn eigen opdrachten. Ontdek het doel van elke cel en los samen de opdrachten op.

Lijkt je dit leuk, geef je dan snel op! Dit kan tot maandag 26 maart. Deelname is gratis. Ken jij nog andere JMZ’ers in deze leeftijdsgroep, zij kunnen ook mee. Graag vermelden bij de opgave. Meer informatie en aanmelding kan bij VIT-hulp bij mantelzorg tel. (0544) 82 00 00 of email info@vithulpbijmantelzorg.nl