Meteen naar de inhoud

Uitnodiging NAH café Aalten 12 december 2020


Beste deelnemer,

Alweer het laatste NAH café van 2020, wat gaat de tijd snel! Je bent 12 december van harte welkom in de Zuiderkerk in Aalten. We beginnen om 10 uur en er geldt een maximaal aantal deelnemers van 15 mensen. Zo kunnen we 1,5 meter afstand houden en een Corona proof NAH café houden. Wil je een mondkapje dragen bij binnenkomst en vertrek?
Dus wil je meedoen? Geef je op via; m.vandieren@mee-oost.nl of bel me even op 06-46378640. Ben je lichamelijk kwetsbaar of voel je je niet fit dan blijft het dringende advies om thuis te blijven!
NAH heb je nooit alleen, dit is de realiteit. Ook familie en bekenden ervaren dat er wat veranderd is door hersenletsel. Dat niet iedereen zich aanpast aan jouw veranderingen en mogelijke beperkingen ervaar je dagelijks, sommige bekenden gaan nog steeds uit van je oude mogelijkheden. Hier heeft iedereen met NAH min of meer mee te maken en de vraag is, hoe ga je hiermee om? Hoe vertel je je omgeving over je NAH?
Samen willen we nadenken over hoe je om kan gaan met veranderende relaties na je hersenletsel, minder sociale contacten of de vraag hoe je nieuwe sociale contacten maakt en vertelt over je hersenletsel. Juist in de komende decembermaand is het weer tijd om mensen te ontmoeten, juist nu een actueel thema. De moeite waard om ervaringen en tips uit te wisselen en met elkaar mee te denken hierin!
Ik hoop u te ontmoeten op 12 december in Lochem. In 2021 hopen we bij elkaar te komen op: 16-01 in Winterswijk, 10-04 in Aalten, 12-06 in Winterswijk. Na de zomer op 11-09 in Aalten, 09-10 in Winterswijk en 04-12 in Aalten.

Met vriendelijke groet,
Meike van Dieren
Coördinator NAH café
Meer informatie
Locatie: Zuiderkerk, Ludgerstraat 64, 7121 EM