Meteen naar de inhoud

Uitnodiging NAH café Aalten


Beste deelnemer, Graag nodig ik u uit voor tweede digitale NAH café op 16 mei. U vindt in de mail een linkje waarin staat ‘deelnemen aan vergadering’. Als u daarop klikt kunt u deelnemen als gast op het internet.

Om mee te doen heef u een computer, laptop, tablet of telefoon nodig. U heeft dan wel beeld/camera en geluid/microfoon nodig. De bijeenkomst is met Microsoft Teams. U klikt op de link en kiest voor deelnemen ‘op het internet’. Dan hoeft u niets te downloaden. Alleen bij een iPad of iPhone werkt het niet zo. Op een IPad of IPhone werken de browsers Safari, Firefox en Explorer niet mee en moet u het programma downloaden. Als u in een andere browser, bijvoorbeeld Microsoft Edge, de link opent, hoeft u niks te downloaden.

Het NAH café is bedoeld om contact te houden met elkaar. De vorige keer was het een geslaagde bijeenkomst, al was het aantal deelnemers klein.

Het thema is; Tips waarmee je verder kunt met NAH! We bespreken met elkaar wat je nog wel kunt met NAH en hoe je op zoek kan gaan naar je mogelijkheden. De situatie waarin we zitten met de Corona quarantaine krijgt hierin natuurlijk ook een plaats. Hoe vindt je dan een geschikte invulling van je tijd, hoe kan je nog wat betekenen in je familie, omgeving? Hierover hopen we met elkaar van gedachten te wisselen waarbij we ervan uitgaan dat er voor iedereen nog mogelijkheden zijn na NAH!

We hopen elkaar te ontmoeten de 16e mei op een nieuwe manier! Mocht het niet lukken om contact te krijgen via Microsoft Teams bel me even, ik zit rond 9:45 uur klaar om technische ondersteuning te bieden. Om 10 uur hopen we dan te beginnen.

Met vriendelijke groet,

Meike van Dieren

Coördinator NAH café