Meteen naar de inhoud

Uitnodiging NAH Café zaterdag 25 augustus in Groenlo


 

De zomer is bijna voorbij, tijd om elkaar weer te ontmoeten in het NAH Cafe op 25 augustus in Groenlo.

Deze keer willen we met elkaar spreken en nadenken over het hoge tempo van de maatschappij. Door uw hersenletsel is meestal vertraagde informatieverwerking ontstaan en kunt u het hoge tempo van de wereld om u heen niet of maar met moeite bijbenen. U wilt graag meedoen met de mensen om u heen, maar merkt dat u tegen grenzen aan loopt. Misschien heeft u deze grenzen wel juist deze zomer ervaren? Welke grenzen zijn dit? Hoe gaat u hiermee om? En hoe gaat uw omgeving hiermee om?

Samen delen we wat u tegen komt en hoe we misschien op een andere manier hiermee zouden kunnen omgaan. Vaak zijn tips en ideeën van andere deelnemers de beste!
Ook uw naasten merken dagelijks dat u meer tijd en rust nodig heeft om de informatie te verwerken en de dag door te komen. Daarom nodig ik ook uw naasten van harte uit voor dit NAH Café, waarin zij met andere partners en naasten kunnen delen hoe hiermee om te gaan.

Daarnaast willen we met elkaar gaan wandelen op 31 augustus in Winterswijk om 10.30 uur. Dit is een kleine wandeling in een rustig tempo van ongeveer een half uur door het centrum van Winterswijk. We starten bij het VVV Kantoor. Onderweg krijgen we uitleg over de historie van Winterswijk door een gids. We sluiten af met een lekker kopje koffie of thee! Opgeven kan via m.vandieren@mee-oost.nl. Kosten voor deelname aan deze wandeling bedragen € 2,50 per persoon. Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Graag ontmoet ik u op 25 augustus in het NAH Café bij de Mattelier in Groenlo en/ of 31 augustus tijdens de wandeling in Winterswijk! U bent van harte welkom!

Vriendelijke groet,

Meike van Dieren
Consulent
06-46378640