Meteen naar de inhoud

Workshop voor moeders ‘Op weg naar verandering’


 

Verandering is eng!!

Maar soms kom je op een punt dat het niet anders kan. Je bent al lang niet meer tevreden met het leven dat je leeft, het voelt alsof je aan het ‘overleven’ bent. Je gaat maar door op de automatische piloot en vergeet daarbij jezelf!

Je hebt je zo lang aangepast aan alles in je omgeving, waardoor je ook niet meer zo goed weet, wat jou nu gelukkig maakt! Welke keuzes jij wil maken. Wat heb jij nu nodig als vrouw en moeder? Je zou het graag anders willen, maar hoe?

Om dit wat duidelijker voor jezelf te krijgen, organiseer ik een workshop voor moeders over dit onderwerp. Samen ongedwongen ervaringen delen en steun vinden bij elkaar. Het in beeld krijgen wat jij nu eigenlijk veranderen wilt, je eigen dromen en wensen in kaart brengen! En misschien een eerste stap om die verandering ook daadwerkelijk in gang te zetten. Een ochtend om jezelf eens op de eerste plek te zetten. Hoe fijn zou dat zijn??

‘Onthoud dat als je zelf de eerste stap niet zet, niemand anders dit voor jou doet’!!

Dus wil je verandering voor jezelf? Geef je dan snel op voor deze waardevolle workshop op woensdagochtend 4 juli om 9.30 uur.

Er is plek voor 4 dames, omdat dan iedereen de aandacht krijgt die ze verdient! Voor €15,- is er koffie/thee en wat lekkers, inclusief alle materialen die we gebruiken.

Stuur een e-mail naar hartenkreetkindercoaching@gmail.com of app naar 06-10486378.

Ik zie jullie graag!

Liefs en groetjes, Heidi

Hartenkreet Kindercoaching, speciaal voor gevoelige, introverte kinderen en hun ouders!