Meteen naar de inhoud

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen maar niet de wekelijkse verplichting die er soms bij komt willen hebben? Dan ben je bij …

Altijd al vrijwilligerswerk willen doen maar niet de wekelijkse verplichting die er soms bij komt willen hebben? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Want we hebben een aantal vrijwilligersgroepen die samen verschillende taken vervullen.

Zo is er het servicepunt dat helpt met het ondersteunen van bestuurstaken van vrijwilligers organisaties in Winterswijk. Denk hierbij aan administratieve taken.

Daarnaast is er de Flexhulp, vrijwilligers die kleine klussen doen voor mensen die het zelf niet kunnen.
En voor de iets grotere klussen is er het kluspunt, deze kanjers helpen wanneer er een iets grotere klus (denk hierbij aan de tuin, maar ook binnenhuis) gedaan moet worden.
Deze groepen mensen helpen vrijwillig of tegen een kleine vergoeding wanneer iemand het zelf niet kan of het netwerk niet heeft. WIl je hier meer over weten? Kom gerust eens langs of kijk op http://www.winterswijkdoet.nl voor meer informatie.

Je kan ons vinden bij de Boogie Woogie aan de Roelvinkstraat 2 in Winterswijk. Van maandag tot en met donderdag zijn we er vanaf 09:00 tot 12:00. Fijne dag!

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws