Meteen naar de inhoud

ANWB Automaatje


Ben je minder mobiel en wil je toch graag je stem uitbrengen bij de Tweede Kamerverkiezingen? Wij hebben vrijwilligers klaar staan die je graag naar de stembus brengen!

Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Alle inwoners van 18 jaar of ouder ontvangen een uitnodiging om hun stem uit te brengen. Op 15 en 16 maart is er binnen de gemeente extra gelegenheid om vervroegd te stemmen voor mensen die extra kwetsbaar zijn voor COVID-19. Alle 70-plussers wordt daarnaast de mogelijkheid geboden om per brief te stemmen. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid om op de verkiezingsdag te stemmen via het geven van een volmacht.

Automaatje Winterswijk biedt de mogelijkheid om minder mobiele personen naar het stemlokaal te brengen. AutoMaatje Winterswijk heeft vrijwillige chauffeurs beschikbaar die de mensen in alle opzichten veilig willen vervoeren. De vrijwilliger komt op het afgesproken tijdstip voorrijden, brengt je naar het stembureau en daarna weer naar huis.

Wie gebruik wil maken van vervoer naar de stembus belt liefst zo snel mogelijk. Neem dan contact op met AutoMaatje Winterswijk bel op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur 0543 – 200036 of mail automaatje@winterswijkdoent.nl. Je betaalt voor het vervoer een kleine vergoeding aan de vrijwillige chauffeur van € 0,30 voor elke gereden kilometer.

Vrijwilligerspunt Winterswijk, Samenrijderspunt Winterswijk, WUh, ANWB AutoMaatje

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws