Meteen naar de inhoud

Bijeenkomst toegankelijk Winterswijk (psychische aandoeningen)

Beste heer/mevrouw,

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in Winterswijk. Elke inwoner moet ongeacht een beperking bijvoorbeeld zelfstandig kunnen reizen, wonen, werken en studeren. Om dit te bereiken werken wij graag samen met ervaringsdeskundigen en andere betrokkenen. Uw verhaal is waardevol. Daarom nodig ik u van harte uit voor een bijeenkomst op 25 september. Deze bijeenkomst is gericht op mensen met een psychische aandoening, maar ook anderen zijn van harte welkom.

Wat is het doel van de bijeenkomst?

Wat gaat goed en wat kan beter? Daar draait het om bij deze bijeenkomst. Wat komt u tegen in het dagelijks leven? Dit kan op de werkvloer zijn, bij het sporten of uitgaan, maar ook in contact met anderen. We zijn benieuwd naar ervaringen van mensen met een beperking en naar ervaringen van mensen die hier bij betrokken zijn of zich betrokken voelen.

De komende maanden organiseren we ook bijeenkomsten voor diverse doelgroepen. In het Achterhoeks Nieuws vindt u meer informatie over deze bijeenkomsten.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Iedereen is welkom. Verspreid deze uitnodiging gerust onder uw netwerk en andere geïnteresseerden.

Waar en wanneer?

Datum: woensdag 25 september 2019

Tijd: van 19.30 uur tot 21.30 uur (inloop: 19.15 uur-19.30 uur)

Locatie: gemeentekantoor, Stationsstraat 25 in Winterswijk

Meld u aan via de mail

U kunt zich tot en met 23 september 2019 aanmelden via het mailadres iedereendoetmee@winterswijk.nl

Wat gebeurt er na de bijeenkomst?

We verzamelen alle verhalen, die we tijdens de verschillende bijeenkomsten horen. Daarna koppelen we onze bevindingen aan u terug. En vervolgens stellen we samen een inclusie-agenda op. Inclusie betekent dat iedereen mee kan doen en erbij hoort, ongeacht een beperking. In de inclusie-agenda staat welke onderwerpen wij verder uitwerken en vanaf 2020 concreet uitvoeren. We doen dit samen volgens het uitgangspunt: ‘Niets over ons, zonder ons”.

Tot slot

Hebt u ondersteuning nodig om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen? Laat het ons gerust weten. Kunt u op 25 september niet aanwezig zijn en u bent toch geïnteresseerd? Neemt u dan contact op met Nicole Reith. U bereikt haar via telefoonnummer (0543) 543 543 of via het mailadres iedereendoetmee@winterswijk.nl.

Met vriendelijke groet,

Elvira Schepers-Janssen

Wethouder gemeente Winterswijk

 


Terug naar Nieuws