Meteen naar de inhoud

Dansfeest voor Babyboomers

Op 18 oktober is er in theater De Storm in Winterswijk een feest voor inwoners die tussen 1940 en 1965 jongvolwassen waren. Als ode aan de Nieuwe tijd is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te dansen, herinneringen op te halen en het gevoel van de hoopvolle jaren 50 opnieuw samen te beleven!

Het belooft een actieve, leuke avond te worden met een programma waarmee je echt teruggaat in de tijd. De band Afslag Oele speelt nummers uit ‘de oude doos’: voetjes van de vloer dus. Er is een pop up huiskamer in sfeer van weleer waar je – á la kunst en kitsch – waardevolle voorwerpen kunt laten beoordelen door een expert. Als je het niet mee kunt nemen, kan het ook vanaf een foto. In de kletshoek worden herinneringen en verhalen gedeeld. Je treft er ook informatie aan over allerhande mogelijkheden om samen actief te blijven en leuke dingen te ondernemen. Als klap op de vuurpijl is er een lezing van Annegreet van Bergen, schrijfster van de boeken ‘Gouden jaren’ en ‘Het goede leven’. Zij werd in 1954 geboren in Enschede.

Het feest begint om 19.30 uur en is rond 23.00 uur afgelopen. Kaarten kun je (online) kopen bij theater De Storm, ze kosten € 3,50 in de voorverkoop en € 5,00 aan de kassa. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Bosscher, van Sociaal team de Post, via telefoonnummer 06-12 72 13 85 of een e-mail sturen naar cbosscher@winterswijk.nl


Terug naar Nieuws