Meteen naar de inhoud

De Post staat voor u klaar

Vanwege het coronavirus is een bezoek brengen aan een van de spreekuren nog altijd niet mogelijk. Stapsgewijs passen wij onze dienstverlening waar mogelijk weer aan. Wij vragen je telefonisch contact te leggen met ons als je een vraag hebt en informatie wilt.

 

Belt u ons op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur

Wij zijn op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar via telefoonnummer (0543) 543 960. Onze medewerkers van het Sociaal Team staan je dan graag te woord. Een gesprek gebeurt voorlopig nog telefonisch of via beeldbellen. Mocht het in een uitzonderlijk geval nodig zijn om een afspraak bij de Post te maken, dan laat onze medewerker je dat weten in het telefoongesprek.

 

Chatten is ook mogelijk

Over al jouw vragen over opvoeden of opgroeien, zorg of welzijn vind je informatie op onze website www.depostwinterswijk.nl. Je hebt daar ook de mogelijkheid om te chatten met een van onze medewerkers.

Het Sociaal Team is er

Bekijk het filmpje over het Sociaal Team om goed beeld te krijgen waarvoor je terecht kunt bij de Post, want het Sociaal Team van de Post is er voor de inwoners van Winterswijk


Terug naar Nieuws