Meteen naar de inhoud

Gratis cursus voor aanstaande ouders

Het OuderTeam Nu biedt aanstaande ouderparen uit de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk een gratis cursus aan.

 

Waarom de cursus OuderTeam Nu?

Naast het geluk van de geboorte van een kind kan het even wennen zijn aan de rol als ouders. Hoe gaat u daarmee om? Hoe zorgt u dat u straks, naast ouders, ook nog partners blijft? Hoe verdeelt u de taken en hoe bepaalt u samen de opvoeding? De cursus OuderTeam Nu bereidt aanstaande ouders voor op het ouderschap en helpt die vragen te beantwoorden. Daarnaast is het natuurlijk leuk andere aanstaande ouders te ontmoeten en met hen ervaringen uit te wisselen.

 

Start curcus

De cursus OuderTeam Nu start bij voldoende belangstelling; minimaal drie aanstaande ouderparen die ongeveer gelijktijdig ouders worden. De cursus begint tussen de 28 en 34 weken zwangerschap. De aanstaande ouderparen volgen twee bijeenkomsten vór de geboorte en twee bijeenkomsten na de geboorte.

 

Locatie cursus

Plaats, datum en tijdstip worden in overleg bepaald. Ook onderdeel van de cursus en gewoon vanuit huis te volgen, is een digitaal programma.

 

Informatie en aanmelden

Meer info en aanmelden via info@preventieplatformjeugd.nl

 

De cursus OuderTeam Nu wordt aangeboden door het Preventie Platform Jeugd, een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre, Winterswijk en samenwerkende organisaties.

 


Gratis cursus voor aanstaande ouders. Bereid je voor op het ouderschap met deze cursus door OuderTeam Nu. Meer info of aanmelden via: info@preventieplatformjeugd.nl

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws