Meteen naar de inhoud

Gratis onafhankelijk advies van een cliëntondersteuner

Cliëntondersteuners op het gebied van zorg of hulp zijn er speciaal voor u. Hun hulp en advies is onafhankelijk en kost niets.

Vinden van een passende oplossing

Heeft u een probleem met bijvoorbeeld vervoer, opvoeden of uw huishouden? Dan kan een cliëntondersteuner u helpen bij het vinden van een passende oplossing. Soms blijkt dat u hulp nodig heeft vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of de Jeugdwet. In dat geval voert u een intakegesprek met een consulent van de gemeente. De cliëntondersteuner kan dit gesprek samen met u voorbereiden. Als u dat wil, is de cliëntondersteuner ook aanwezig bij het intakegesprek.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor ondersteuning, zorg of hulp?

Neem dan contact op met Sociaal Team de Post, Balinkesstraat 4 in Winterswijk. De Post is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 12.00 uur. Het telefoonnummer is (0543) 543 960. Op de website van de gemeente vindt u meer informatie over de ondersteuning die de gemeente kan bieden.

U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met een cliëntondersteuner. Dat kan via de website van MEE Oost: www.mee-oost.nl. Belt u liever? MEE Oost is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.30 uur via telefoonnummer (0314) 344 224


Terug naar Nieuws