Meteen naar de inhoud

Even voorstellen …

Hallo , wat leuk dat ik me mag voorstellen.
Ik ben Ilse, 39 jaar en moeder van twee mooie meiden (19 en 13 jaar). Ik kom van oorsprong uit Den Haag en woon sinds 3,5 jaar in Lievelde. Sport is voor mij een uitlaatklep en ontspanning tegelijk, ik geef een aantal uur per week les op de sportschool oa. Pump, Bodybalance, Spinning, Pilates en Kick boksen.
Ik hoop dat ik door mijn levenservaring een steentje bij kan dragen als Ervaringsdeskundige bij De Post, ik ben inzetbaar voor allerlei soorten problematiek. Mijn taken zullen oa zijn het meedenken, luisteren en bijspringen waar nodig is om samen met de client een oplossing te vinden. Mijn doel is de client uit zijn/haar negatieve spiraal te halen en weer vertrouwen te geven in de maatschappij, maar ook in zichzelf. Mijn motto is daarom ook:
Alles komt goed alleen altijd anders dan je denkt..
Mijn vooropleiding is SPW, ook mag ik 1 keer per week naar school in Utrecht voor de opleiding tot Ervaringsdeskundige.
Ik kijk uit naar een goede en fijne samenwerking met iedereen

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws