Meteen naar de inhoud

Het sportcafé is verschoven naar 28 september. Vanwege de corona onzekerheden is deze afgelopen jaar niet doorgegaan. Maar we ga…

Het sportcafé is verschoven naar 28 september. Vanwege de corona onzekerheden is deze afgelopen jaar niet doorgegaan. Maar we gaan het gewoon nog eens doen! Op dinsdag 28 september vanaf 19:30 uur zijn jullie van hart welkom in het in het restaurant van golfbaan te Voortwisch voor een gezellige avond.

Het sportcafé is vooral bedoeld om elkaar nu weer eens, buiten de vergaderzalen en online gesprekken ook weer eens in een informele sfeer te ontmoeten. Corona heeft een deuk in ons sociale netwerk achter gelaten en dit is de kans om weer eens bij te praten.

De avond bestaat uit twee delen;
1. Domien Esselink zal een interview hebben met de directeur van de KNGU Marieke van der Plas en met het hoofd jeugdopleiding van vv de Graafschap Jefta Bresser. Centraal onderwerp is dan: “Hoe creëer ik een pedagogisch sportklimaat.” Marieke zal o.a. toelichten hoe de KNGU, nadat de sport in een negatief daglicht kwam te staan, het één en ander opgepakt heeft. Jefta heeft aangeven over dit onderwerp ook ideeën te hebben, welke hij graag met de buitenwereld wil delen.
2. Jos Mekkes, coördinator van de buurtsportcoaches Winterswijk, zal de samenwerkingsplannen, welke hij o.a. met sportverenigingen heeft, nader toelichten.

Maar het aller belangrijkste is elkaar gewoon weer even zien. Wij hebben er zin in en hopen jullie ook!

Je kunt je aanmelden via aanmelding@winterswijkdoet.nl

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws