Meteen naar de inhoud

Inwoners & Ondernemers

Eenmalige tegemoetkoming energiekosten voor lage inkomens!
Voor lage inkomens komt er in 2022 een tegemoetkoming voor de hoge energieprijzen. Omdat in de media hierover berichten zijn verschenen, bellen veel inwoners naar de gemeente. Hieronder leest u alle informatie die op dit moment bij ons bekend is.

Tegemoetkoming aanvragen nu nog niet mogelijk!
U hoeft nu dus nog niets te doen. De gemeente en werkleerbedrijf Fijnder wachten nog op wetgeving van het kabinet. Zodra we de regeling kunnen uitvoeren, maken wij bekend wie in aanmerking kan komen. Ook informeren wij u dan hoe u de tegemoetkoming kunt aanvragen. Dit kunt u dan onder meer lezen in het Gemeentenieuws, op www.winterswijk.nl en op de socialmediakanalen van de gemeente Winterswijk.

Eenmalig en generiek.
De tegemoetkoming wordt eenmalig en generiek. Iedereen die er recht op heeft, krijgt hetzelfde bedrag.

Nu problemen met betaling energierekening?
Heeft u nu problemen met de betaling van uw energierekening? Neem dan contact op met uw energieleverancier om een betalingsregeling te treffen.

Lukt dit niet en dreigt u afgesloten te worden? Neemt u dan telefonisch contact op met sociaal team de Post via nummer (0543) 543 960. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar depost@winterswijk.nl, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


De officiële website van de gemeente Winterswijk. Online aanvragen en informatie voor inwoners en bedrijven.

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws