Meteen naar de inhoud

Informatie vrije tijd en vrijwilligerswerk

Vrije tijd

Zoek je een leuke manier om je vrije tijd te besteden? Muziek maken, fitnessen, voetballen op trapveldjes of bij sportclubs of gewoon gezellig… met je vrienden? Je kunt lid worden van een vereniging of je volgt een cursus of workshop bij een cultureel centrum. Maak gebruik van je talenten of probeer nieuwe dingen uit! Winterswijk kent diverse verenigingen en organisaties waar je lid van kunt worden. In de digitale gemeentegids en de website van 100% Winterswijk vind je een compleet overzicht van de verenigingen en activiteiten in Winterwijk.

Actief Winterswijk

Wil je weten welke sportieve activiteiten verenigingen organiseren in Winterswijk? Op de website Actief in Winterswijk is het aanbod van alle sportverenigingen in Winterswijk te vinden. Klik op de blauwe knop en snuffel rond.

Sporten met een beperking

De website van Uniek Sporten zorgt ervoor dat inwoners met een beperking in de Achterhoek makkelijker een passende sport vinden. Iedereen met vragen over aangepast sporten kan vanaf nu terecht bij Uniek Sporten.

100% Winterswijk

Ook in de weekenden is er van alles te doen op het gebied van uitgaan, sport, theater, festivals en dergelijke. Wil je weten welke activiteiten er georganiseerd worden voor jong en oud? Kijk dan eens op de website van 100% Winterswijk.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is niet alleen iets nuttigs doen voor een ander, het is ook goed om werkervaring op te doen. Het staat goed op je CV. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen: voor mensen met weinig of juist heel veel tijd en voor jong en oud. Er is heel veel mogelijk, zoals activiteiten met kinderen of jongeren, barmedewerker op een sportvereniging, gastheer/vrouw op een evenement en wandelen met ouderen. In Winterswijk kun je terecht bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk. Daar vind je vast iets dat aansluit bij jouw talenten of hobby. Heb je vragen of ideeën? Wil je advies? Kom dan langs tijdens een van de spreekuren. Klik op de blauwe knop voor meer informatie.

 

 

Website gemeentegids Website 100% Winterswijk Website Actief Winterswijk Website Vrijwilligerspunt Winterswijk Website Uniek Sporten

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties