Meteen naar de inhoud

Informatie over zwanger zijn

Kinderwens

Denkt u erover om kinderen te krijgen? Dan kunt u al voordat u zwanger raakt veel doen om ervoor te zorgen dat uw toekomstige kind een gezonde start krijgt. Meer informatie vindt u op de website van Stichting Opvoeden.

Zwanger

Bent u zwanger? Van harte gefeliciteerd! Er breekt een heel mooie periode aan, maar u moet ook veel regelen. Wat kunt u verwachten, hoe kunt u uw zwangerschap goed laten verlopen en hoe geeft u uw baby straks een goede start? Op de website van Stichting Opvoeden vindt u veel informatie. Klik op de blauwe knop.

Wel en Wee Verloskundigen

Als u weet dat u zwanger bent, kunt u een afspraak maken met de verloskundige in Winterswijk voor informatie en controle. De verloskundigen begeleiden u tijdens de zwangerschap. Heeft u vragen tijdens de zwangerschap? Neem dan contact op met uw verloskundige. Kijk op de website van Wel en Wee om verder te lezen. Klik hiervoor op de blauwe knop.

Prenatale voorlichting Streekziekenhuis Koningin Beatrix

Als aanstaande ouder(s) kunt u een rondleiding krijgen over de kraamsuites en de Vrouw-kindafdeling van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix (SKB) in Winterswijk. U krijgt een uitleg over bevallen in het SKB en een voorlichtingsfilm te zien over de gang van zaken rondom de bevalling in het ziekenhuis. Kijk voor meer informatie op de website van het SKB.

 

Website Stichting Opvoeden Website Wel en Wee Website SKB

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties