Meteen naar de inhoud

Informatie over vrije tijd en vrijwilligerswerk

In Nederland is de tijd dat niet gewerkt de vrije tijd. Veel mensen zijn lid van een sportvereniging of een muziekvereniging. Regelmatig gaan mensen eten met vrienden of eten in de stad. Een andere tijdsinvulling is wandelen of fietsen in de natuur. Heel wat mensen doen ook vrijwilligerswerk naast hun betaalde baan.

Sportverenigingen

In Winterswijk zijn veel sportieve activiteiten voor het hele gezin, zoals verenigingen voor teamsporten. Of u nu van zwemmen, hardlopen, klimmen, voetballen of tennis houdt. Informeer eens naar kennismakingscursussen of proeflessen. Kijk op de website van Actief Winterswijk naar alle sportactiviteiten.

Muziekverenigingen

Muziekles volgen is goed voor ieders ontwikkeling. Of u nu creatief bezig wilt zijn, een instrument wilt leren bespelen of wilt dansen, in Winterswijk kunt u bij diverse verenigingen terecht. Kijk op de website Gemeentegids voor een overzicht van alle muziekverenigingen in Winterswijk.

100% Winterswijk

Ook op het gebied van uitgaan, sport, theater en festivals is er van alles te doen. Wilt u weten welke activiteiten er georganiseerd worden voor jong en oud in Winterswijk? Kijk dan eens op de website van 100% Winterswijk.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk is niet alleen iets nuttigs doen voor een ander, het is ook goed om werkervaring op te doen. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen: voor mensen met weinig of juist heel veel tijd en voor jong en oud. Er is heel veel mogelijk, zoals activiteiten met kinderen, barmedewerker op een sportvereniging, gastvrouw op een evenement en wandelen met ouderen. In Winterswijk kunt u terecht bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk. Daar vindt u vast iets dat aansluit bij uw talenten of hobby. Heeft u vragen of ideeën? Wilt u advies? Kom dan langs tijdens één van de spreekuren van het Vrijwilligerspunt Winterswijk. Kijk op de website voor meer informatie.

SPOT Jongerenwerk

SPOT is de plek waar jongeren andere jongeren kunnen ontmoeten. SPOT Jongerenwerk kan ook helpen als uw kind niet lekker in zijn of haar vel zit of als het niet goed gaat op school. Een gesprek kan altijd! Lees voor meer informatie op de website van SPOT jongerenwerk. Klik op de blauwe knop.

Website Actief Winterswijk Website Gemeentegids Website 100% Winterswijk Website Vrijwilligerspunt SPOT Jongerenwerk
Bruisend Winterswijk

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties