Meteen naar de inhoud

Op 7 december is het zover: De dag van de vrijwilliger! Op deze dag staan we weer even stil bij het feit dat we niet zonder deze mensen kunnen. En daarom ook namens ons, vrijwilligers bedankt! Wij weten wat het inhoud om vrijwilliger te zijn en wat het met zich meebrengt. Daarom willen we op deze dag, maar natuurlijk ook op alle andere dagen, jullie bedanken! Wil je ook bij deze bijzondere groep mensen horen en weten welk vrijwilligerswerk bij jou past? Neem dan eens contact op met een van de honderden verenigingen en stichtingen bij jou in de buurt of met ons. Samen maken we Winterswijk elke dag een beetje mooier. Nogmaals bedankt! Namens het team van Vrijwilligerspunt Winterswijk & De Winterswijkse Uitdaging. #vrijwilligerswerk #winterswijk #goeddoen #samenwerken

Op 7 december is het zover: De dag van de vrijwilliger! Op deze dag staan we weer even stil bij het feit dat we niet zonder deze mensen kunnen. En daarom ook namens ons, vrijwilligers bedankt! Wij weten wat het inhoud om vrijwilliger te zijn en wat het met zich meebrengt. Daarom willen we op deze dag, maar natuurlijk ook op alle andere dagen, jullie bedanken!

Wil je ook bij deze bijzondere groep mensen horen en weten welk vrijwilligerswerk bij jou past? Neem dan eens contact op met een van de honderden verenigingen en stichtingen bij jou in de buurt of met ons. Samen maken we Winterswijk elke dag een beetje mooier.

Nogmaals bedankt!
Namens het team van Vrijwilligerspunt Winterswijk & De Winterswijkse Uitdaging.

#vrijwilligerswerk #winterswijk #goeddoen #samenwerken

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws