Meteen naar de inhoud

Op vrijdagmiddag 19 april, was het dan zover: de filmmiddag voor mantelzorgers stond op het programma

Op vrijdagmiddag 19 april, was het dan zover: de filmmiddag voor mantelzorgers stond op het programma. We waren verheugd om 23 aanmeldingen te ontvangen want voor ons als organisatoren was een ontspanningsactiviteit een primeur. Kort voor 14.00 uur begaven de mantelzorgers zich naar de bioscoopzaal en namen ontspannen plaats. De film, “Rocco en Sjuul”, zorgde voor luchtige momenten en ook voor herkenning bij de mantelzorgers.

Na twee uur kwam de film tot zijn einde en kregen de mantelzorgers de gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten. De sfeer was gezellig en er ontstonden spontane gesprekken, waarbij de film nog eens werd doorgenomen. Wat opviel, was de oprechte dankbaarheid van de mantelzorgers voor deze kleine, maar waardevolle onderbreking in hun zorgtaken. Voor sommigen was het zelfs een zeldzaam moment van ontspanning, dat zeer werd gewaardeerd. Met een gevoel van voldoening keerden we huiswaarts, wetende dat we een fijne middag hadden kunnen bieden aan degenen die altijd voor anderen klaarstaan.

Ook zin in een beetje ontspanning? Even weg van de zorgen en tijd voor jezelf? Dat kan! We zijn op dit moment bezig met het organiseren van een muzikale middag speciaal voor mantelzorgers. Het wordt een gezellige bijeenkomst waar je zelf niet hoeft te zorgen, maar waar juist voor U wordt gezorgd. Verwacht een sfeervolle middag met live muziek, lekkere hapjes en drankjes. We houden u natuurlijk op de hoogte van alle details! Zet woensdagmiddag 12 juni alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws