Meteen naar de inhoud

Basisischool Kotten

Primair onderwijs, basisonderwijs, basisschool, speciaal basisonderwijs

Een basisschool is er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
Openbaar betekent: we staan open voor ieder kind, ongeacht achtergrond of levensovertuiging. Het onderwijs verloopt in een tolerante sfeer. Dit betekent: elkaar respecteren en accepteren. Maar ook: leren zich aan de regels te houden.
Obs Kotten is een basisschool in ontwikkeling. De meer traditionele aspecten uit het onderwijs vermengen zich met nieuwe ontwikkelingen.
Behalve een plek waar onderwijs wordt gegeven wil deze school ook een leefgemeenschap zijn waar kinderen zich kunnen ontwikkelen in een houding van zelfvertrouwen, zelfkennis en positief gedrag.
Zij vinden het belangrijk dat een kind graag naar school gaat en goede resultaten behaalt. Een onmisbare voorwaarde daarvoor is een goed contact tussen thuis en school. Door een goede samenwerking tussen ouders leerlingen en leerkrachten proberen zij een vruchtbaar leerklimaat op
school te creëren, zodat de kinderen positieve herinneringen aan de basisschooltijd overhouden.
Het motto is: OBS Kotten is een school waar zij er naar streven dat de kinderen zich veilig en plezierig voelen en zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen binnen een respectvolle omgeving.

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  Meester Meinenweg 14
  7107AN WINTERSWIJK KOTTEN

Bezoekadres

 • Adres:
  Meester Meinenweg 14
  7107AN WINTERSWIJK KOTTEN
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Onbekend

Meester Meinenweg 14, 7107AN WINTERSWIJK KOTTEN

Route