Meteen naar de inhoud

GUV Uitvaartverzorging

Al 100 jaar uitvaartzorg zonder winstoogmerk
De GUV organisaties staan nabestaanden dag en nacht met raad en daad terzijde. Ook zorgt GUV ervoor dat men een goede verzekering voor uitvaartkosten heeft. De werkwijze van GUV verschilt sterk van andere (landelijke) organisaties. GUV heeft namelijk maar één doelstelling: het verzorgen van waardige uitvaarten.
Persoonlijk, betrokken en dichtbij
Dat omschrijft het beste onze filosofie. Wij werken met persoonlijk contact. Ook ’s nachts krijgt u bij een melding van overlijden een uitvaartverzorger aan de telefoon. De betrokkenheid van onze medewerkers geeft ondersteuning in een moeilijke tijd. En alle medewerkers zijn regionaal woonachtig. Uit Beltrum, Oost-Gelre, Winterswijk en Aalten afkomstige medewerkers kennen de gewoontes en gebruiken als geen ander.
Het voelt direct vertrouwd!
En dat is bij het begeleiden van nabestaanden erg belangrijk. Wij ondersteunen de familie bij het aller moeilijkste in een mensenleven.

GUV CREMATORIUM
Sinds 2007 heeft GUV een eigen crematorium in de Achterhoek.
De vele tevreden nabestaanden getuigen van het feit dat er veel behoefte bestond aan een kleinschalig crematorium met een persoonlijke benadering. De vele mogelijkheden op audio en video gebied en de uitgebreide catering mogelijkheden zorgen er voor dat men niet alleen veel tijd krijgt, maar dat er heel veel mogelijk is!
In 2017 ten tijd van het 10 jarig bestaan, bleek ook (uit onafhankelijk onderzoek) dat GUV het goedkoopste crematorium van Nederland is!

ADRES
Romienendiek 2a
7122 PA
Aalten
E-MAIL crematorium@guv.nl

GUV UITVAARTCENTRUM WINTERSWIJK (BALINKES)
Uitvaartcentrum Balinkes is gevestigd aan de Jeugdkerkstraat 12 te Winterswijk.
Sinds augustus 2013 is GUV Berkenhove eigenaar van de grond en de gebouwen. Er worden plannen gemaakt voor het onderhoud en verbeteringen.

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Jeugdkerkstraat 12
    7101DP WINTERSWIJK
  • Toegankelijk voor gehandicapten: Onbekend

Jeugdkerkstraat 12, 7101DP WINTERSWIJK

Route