Meteen naar de inhoud

Huisartsenpost Oost-Achterhoek

Huisarts, huisartsenpraktijk

Huisartsenpost Oost Achterhoek verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg tijdens de avonden, nachten, weekenden en tijdens feestdagen in de regio Aalten, Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Groenlo, Lichtenvoorde, Neede, Winterswijk en Zieuwent.

Woont uw huisarts in een van de genoemde plaatsen, dan kunt u terecht bij Huisartsenpost Oost Achterhoek op werkdagen tussen 17.00 uur en 08.00 uur de volgende dag en tijdens weekenden en op feestdagen gedurende 24 uur.

In het weekend en tijdens feestdagen kunt u tevens van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht bij onze huisartsenpost in Borculo.

Contactgegevens

 • Telefoonnummer: +319005009000

Postadres

 • Adres:

  Beatrixpark 1
  7101BN WINTERSWIJK

Bezoekadres

 • Adres:
  Beatrixpark 1
  7101BN WINTERSWIJK
 • Route: Auto Met de auto komt u via de Rondweg in Winterswijk. U volgt de borden met Streekziekenhuis Kon. Beatrix. Sla bij het ziekenhuis niet linksaf naar het ziekenhuis, maar rechtsaf de Schaapskamp op. Volg de borden Huisartsenpost. Het parkeren van uw auto is gratis. Openbaar vervoer Met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van de streekbussen en de trein. De streekbussen stoppen op het ziekenhuisterrein. Station Winterswijk-West is het dichtstbijzijnde treinstation. U moet dan nog ongeveer 15 minuten lopen tot de Huisartsenpost. Voor gedetailleerde openbaar vervoer informatie klikt u hier of belt u 0900 - 9292. Satellietpost Borculo Haarloseweg 2-04 Borculo De Huisartsenpost in Borculo bevindt zich bij de Ambulance aan de Haarloseweg. Parkeren is uitsluitend toegestaan aan de zijde Haarloseweg!
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Onbekend

Beatrixpark 1, 7101BN WINTERSWIJK

Route