Meteen naar de inhoud

Kanz

Kanz Heelweg

Kanz begeleidt mensen die het even niet meer alleen kunnen. Wij zetten onze begeleiding breed in. Dit doen we o.a. bij multiprobleemgezinnen, gezinnen met lastige pubers, verslavingsproblematiek, gedragsproblemen, psychische problemen, verstandelijke problemen en ook comorbiditeitsproblemen. Wij bieden zowel jeugd als volwassenen ondersteuning. Structuur, veiligheid en regelmaat is iets wat voor veel mensen gewoon lijkt. Echter, dit is voor onze doelgroep vaak lastig. Ze hebben hierbij ondersteuning en begeleiding nodig. Iedereen bezit kwaliteiten en vanuit deze gedachten begeleiden wij.

Veel jeudigen/jongvolwassenen die al langer met hulpverlening te maken hebben, denken: ”daar gaan we weer!” Elke keer opnieuw moet ik mijn hele verhaal vertellen: “Alweer iemand die denkt mij te kunnen helpen.” Nou nee, dat denken wij niet!
Jij gaat jezelf helpen met ondersteuning van ons. Wij laten jou inzien wat nodig is om verandering te bewerkstelligen en wie of wat je daarvoor nodig hebt. Verder komt het aan op intrinsieke motivatie om dat doel te behalen.
Wij werken met een contra-indicatie. Dat is een motivatie die moet ergens aanwezig zijn. Als de motivatie ontbreekt, dan wordt het heel lastig: we zullen dan samen niet verder komen en dat willen we niet. We willen teleurstellingen voorkomen! Dat doen we als volgt:
Samen met jou stellen we een behandelplan/plan van aanpak op. We willen je helpen om jouw doelen te behalen.

De afgelopen jaren hebben we veel kennis en ervaring opgedaan. Daarnaast werken we veel samen met diverse disciplines. Als blijkt dat er externe expertise nodig is om jou verder te helpen, dan regelen we dat! En het liefst snel. We hebben een hekel aan bureaucratie en proberen zo slagvaardig en daadkrachtig mogelijk te werk te gaan. De lijntjes zijn dus kort. Iedereen heeft recht op mensgerichte ondersteuning. Een nummer zijn voelt voor niemand fijn. Dat is nooit helpend in welk traject of situatie dan ook .
Maar jij moet het uiteindelijk zelf doen: het gaat niet vanzelf, niets voor niks!

Als jij je bewust bent van je kwaliteiten, ga je deze gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. Hierdoor groei je!
En zo ga je weer op weg naar zelfredzaamheid en participatie!

Jij kunt het!!

Contactgegevens

Bezoekadres

  • Adres:
    Hiddinkdijk 21
    7055 AS Heelweg

Hiddinkdijk 21, Heelweg, Nederland

Route