Meteen naar de inhoud

Zozijn Werken Winterswijk, Dagcentrum Industriële Activiteiten

DIA
Is gevestigd in een karakteristiek gebouw aan de rand van het centrum in Winterwijk. De inrichting van het gebouw is aan gepast voor de werk- en dagactiviteiten.
Het DIA en Zoleentje biedt de mogelijkheid aan mensen met een verstandelijk en/of lichamelijke beperking en niet-aangeboren hersenletsel (NAH) om werkzaamheden in veilige omgeving uit te voeren en trainen. Ook bieden wij scholieren van ‘Het Bariet’ en ‘Pronova’ een stageplek.

Het D.I.A en Zoleentje kunnen een leerplek zijn om door te stromen naar een werkplek bij een bedrijf of vereniging. Ook zijn er mogelijkheden voor job-coaching bij reguliere bedrijven.

Sfeer, veiligheid en kwaliteit zijn voor ons belangrijk.

Het D.I.A, dagcentrum industriële Activiteiten, is een arbeidsmatige werkplek waar diverse werkzaamheden door cliënten worden uitgevoerd.
De cliënten worden getraind op het uitvoeren van arbeidsmatige werkzaamheden met als doel: Het vergroten van de zelfredzaamheid, het zelfvertrouwen en de eigenwaarde.
Hierdoor groeien ze niet alleen in het werk, maar worden ze zelfstandiger, krijgen ze meer zelfvertrouwen en dit komt weer van pas in het dagelijks leven.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn;
. Producten afwegen en tellen.
. Producten inpakken, ompakken, sealen en controleren.
. Stickerwerkzaamheden.
. Papier en/of archief vernietiging.
. Aanleren van tuinwerkzaamheden in een beschutte omgeving.

Daarnaast werken wij samen met andere bedrijven/verenigingen waarbij onze cliënten ook werkzaamheden op locatie uitvoeren. Denk hierbij aan licht industrieelwerk zoals in- en verpakken van producten. Dit kan in groepsverband maar ook individueel.

Vrijwilligers
Bij onze werkzaamheden kunnen wij altijd een paar extra handen gebruiken. Onze mogelijkheden zijn divers; van ondersteunen bij uitvoeren van werkzaamheden, de klussendienst tot chauffeur voor het halen en brengen van producten.
Ook hebben wij verschillende stageplekken voor scholieren.

Openingstijden DIA:
Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur

Contactgegevens

Postadres

 • Adres:

  10 Postbus
  7390AA TWELLO

Bezoekadres

 • Adres:
  Plataanlaan 30
  7101TB WINTERSWIJK
 • Toegankelijk voor gehandicapten: Ja

Plataanlaan 30, 7101TB WINTERSWIJK

Route