Meteen naar de inhoud

Penta Winterswijk

We blijven op zoek naar gastheren en gastvrouwen of zoals ze het bij penta noemen: sfeerbeheer.


Sfeerbeheerders

Penta Winterswijk is op zoek naar sfeerbeheerders voor de zaterdagmarkt in Winterswijk. Op strategische plekken staan op verzoek van de ABH Cityvereniging vrijwilligers, in duidelijk herkenbare kleding. Zij hebben als taak om de toestroom van het winkelende publiek in goede banden te leiden. Dat wil zeggen afstand bewaren!

Tijdens de zaterdagmarkt, van 11:00 tot 16:00 uur zijn er vijftien vrijwilligers per dag nodig. Penta Winterswijk zal per ingezette vrijwilliger een financiële vergoeding krijgen. De vergoeding bedraagt per ingezette vrijwilliger per uur € 5,00. Een kleine rekensom; als wij 15 mensen inzetten als vrijwilliger, levert dit de verenigingskas € 375,00 op. Hiermee kunnen we het aankomende seizoen weer een aantal activiteiten financieel ondersteunen voor onze (jeugd)leden.

Wat zou het mooi zijn als we een aantal zaterdagen als sfeerbeheerder op kunnen treden en zo de clubkas kunnen sponsoren! Heb jij tijd en zin om op een zaterdag als vrijwilliger aan de slag te gaan voor Penta Winterswijk geef je dan op via de mail: sponsoring@pentawinterswijk.nl

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws