Meteen naar de inhoud

Informatie over creatieve en culturele activiteiten

Muziekverenigingen

Van muziek maken word je blij! Ben jij muzikaal en wil je graag een instrument leren bespelen of leren dansen? Winterswijk heeft een rijk verenigingsleven.  Kijk in de digitale gemeentegids voor de muziek- en culturele verenigingen in Winterswijk.

SPOT jongerenwerk

SPOT houdt van muziek, toneel en creatief bezig zijn! SPOT is er voor alle kinderen en jongeren vanaf groep 7 die Winterswijk op willen vrolijken. Doe je mee met een open podium, wil je op de bühne staan in een theaterproductie of toch liever strandtassen oppimpen? Hou dan vooral de website van SPOT jongerenwerk in de gaten. Nicole is de creatieve jongerenwerker die zorgt voor een leuk programma. Maar ….. je kunt ook je eigen leuke idee kwijt. Misschien wil je wel een Winterswijks straattheater organiseren: Nicole denkt mee en helpt je om die droom werkelijkheid te maken. Kijk gauw op de website van SPOT jongerenwerk.

100% Winterswijk

Op de website van 100% Winterswijk vindt je een uitgebreid activiteiten programma voor jong en oud. Het laat zien wat er allemaal voor leuks in Winterswijk te doen is! Kijk snel op de website door op de blauwe knop te drukken.

 

 

Website gemeentegids Website SPOT Website 100% Winterswijk

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties