Meteen naar de inhoud

Informatie over sportactiviteiten

Sportverenigingen

Sporten is leuk en goed voor je lijf. Winterswijk heeft een rijk sportverenigingsleven. Veel verenigingen kennen een kennismakingscursus of proeflessen. Is een lidmaatschap van een vereniging te duur? Er zijn mogelijkheden om hierin een financiële bijdrage te krijgen.  Informeer ook naar kennismakingscursussen of proeflessen. Klik op de knop voor meer informatie over regelingen.

Lees verder over sportverenigingen in Winterswijk op de website Actief Winterswijk of klik op de blauwe knop onder de tekst voor informatie over financiële ondersteuning.

Sporten met een beperking

De website van Uniek Sporten zorgt ervoor dat inwoners met een beperking in de Achterhoek makkelijker een passende sport vinden. Iedereen met vragen over aangepast sporten kan vanaf nu terecht bij Uniek Sporten.

SPOT Jongerenwerk

SPOT jongerenwerk is er voor alle jongeren uit Winterswijk. SPOT organiseert sportactiviteiten en culturele activiteiten. Ersen en Zaphira zijn de twee sportieve jongerenwerkers. Dus heb je zin om met anderen een leuke, sportieve activiteit te doen: hou de agenda van SPOT in de gaten! Misschien heb je zelf een idee dat je graag werkelijkheid zou zien worden. Misschien wel een voetbal toernooi in jouw wijk. Deel het met Zaphira en Ersen, zij kijken met jou hoe je het kan organiseren.

Trapveldjes

Lekker een balletje trappen met je vrienden? Winterswijk kent een aantal trapveldjes, plekken waar je je vrienden kunt ontmoeten, kunt bijkletsen en bewegen. Kijk voor de trapveldjes in Winterswijk op de website van Actief in Winterswijk. Klik op de blauwe knop onder de tekst.

 

 

Website Actief Winterswijk Informatie financiële ondersteuning Website SPOT Website Fits Website Uniek Sporten

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen?

Stel je vraag aan één van de medewerkers van De Post! Zij denken graag met je mee!

Ga naar De Post

Opzoek naar een Organisatie?

Bekijk alle organisaties in Winterswijk

Ga naar Organisaties