Meteen naar de inhoud

Reminder voor de bijeenkomst social media en gamen op woensdag 19 april. Ouders/opvoeders van kinderen tussen 10 en 18 jaar: sch…


Reminder voor de bijeenkomst social media en gamen op woensdag 19 april. Ouders/opvoeders van kinderen tussen 10 en 18 jaar: schrijf je nu nog in.

Zonder het zich bewust te zijn kunnen kinderen en jongeren zich verliezen in de digitale wereld; gamen, YouTube filmpjes kijken, Instagram, Fortnite. Dit gebeurt soms al in groep 7…

Wat maakt dat het zo verslavend is? En waarom is het (jongeren)brein hier zo gevoelig voor? Wanneer gaat digitaal gedrag over in verslaving en hoe herken je dat als ouder/opvoeder? En vervolgens, hoe ga je daar dan mee om?

Op woensdag 19 april in Winterswijk gaat ervaringsdeskundige en psycholoog Laurens Veltman op deze en andere vragen van ouders/opvoeders in. Met als resultaat dat je inzicht krijgt in het digitale gedrag van je kind, je weet wat helpt om in contact te komen met je kind en je leert bij te sturen op (de mate van) digitaal gedrag.

Gemeentekantoor Winterswijk, Stationsstraat 25, Winterswijk
⏱ 19.30 – 21.30 uur

Deze bijeenkomsten zijn voor geïnteresseerde inwoners uit gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en deelname is gratis.
Meer informatie en aanmelden vóór 12 april: www.preventieplatformjeugd.nl/socialmedia-gamen

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws