Meteen naar de inhoud

Stichting Winterswijk.org

Stichting Winterswijk.org is op 10 februari 2005 opgericht.

Door middel van de stichting kunnen giften en inkomsten doeltreffend worden besteedt; hierbij denken wij aan het op peil houden van computer- en serversystemen, aanschaffen van kleding en apparatuur etc.

Vrijwilligers

De werkzaamheden van Stichting Winterswijk.org worden uitgevoerd door 100% vrijwilligers die zich bezig houden met het onderhouden van de website en / of met het maken van de reportages en verslagen van de evenementen.

Winterswijk.org heeft geen betaalde krachten en draait zonder 1 cent subsidie.

Berichtgevingen op de website

De evenementen waarover wij verslag doen, worden aangeleverd door de organiserende partij of wij komen zelf langs, maar er verschijnen ook veel berichten van onderwerpen die wij in het dagelijkse Winterswijkse leven tegenkomen.
Grote bronnen van informatie zijn echter ook de Gemeente Winterswijk en de Politie Oost & Noord Gelderland die ons bijna dagelijks voorzien van nieuws.

Inkomsten

Nieuwsberichten en evenementennieuws / agendapunten worden gratis geplaatst, advertenties worden geplaatst op de website tegen bepaalde tarieven, dit zullen de voornaamste inkomsten voor de stichting zijn.

—–

Lijkt het jou leuk om onze Penningmeester te worden?
Stuur dan een privé bericht met daarin:
– Naam
– Leeftijd
– Hobby’s
Ervaring met boekhouden is zeer wenselijk.

Werk bij winterswijk.org gebeurt op vrijwillige basis, maar kan zeker handig zijn bij vervolg opleidingen in de multimedia.
Ook voor vragen kun je ons een privé bericht sturen.
Hopelijk kunnen wij ook jouw binnenkort verwelkomen in ons team!

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws