Meteen naar de inhoud

Vandaag is het de zesde editie van de ‘Wandel naar je werk-dag’. Deze nationale campagne roept iedereen op om een deel van de af…

Vandaag is het de zesde editie van de ‘Wandel naar je werk-dag’. Deze nationale campagne roept iedereen op om een deel van de afstand van of naar je werk te lopen. Van de bus naar het bureau, van de voor- naar kantoordeur of andersom.

Als mantelzorger hoeft je meestal de deur niet uit om je taken te vervullen. Degene die je helpt en voor wie je zorgt, woont dikwijls op hetzelfde adres. Toch is het erg vitaliserend om jezelf dagelijks naar buiten te brengen en een wandeling te maken. De buitenlucht, het contact met de natuur en in het in beweging zijn, bevorderd je lichamelijke gezondheid en mentale gesteldheid.

Met onze zintuigen zien, horen en voelen wij de elementen van de natuur en als vanzelf ontstaan er andere gedachten. Krijgt intuïtie ruimte, neemt onze daadkracht toe en wordt ons zelfvertrouwen versterkt. Kortom: lopen zorgt ervoor voor dat je mantelzorgtaken met meer gemak, vreugde en glorie gedaan krijgt!

Foto: @marijkehartman

#wandelnaarjewerkdag #mantelzorg #werkgeluk #leefplezier

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws