Meteen naar de inhoud

Voor aankomende zaterdag hebben we jullie hulp hard nodig. Vorige week hebben we een oproep eruit gedaan, omdat we gastvrouwen en gastheren zoeken om als visitekaartje in het centrum aanwezig te zijn. Je verdient hiermee een leuk bedrag voor je verenigingskas, dus dat is mooi meegenomen! Omdat de inkomsten van tappen op evenementen wegvallen voor veel verenigingen, hopen wij jullie hier mee te helpen. Helaas hebben we voor aankomende zaterdag nog weinig aanmeldingen gehad en zoeken we er dus meer. Een paar uurtjes ‘betaald’ vrijwilligerswerk, waarmee je de vereniging, onze ondernemers uit het centrum en ons helpt! Op https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures/abh-city-zoekt-verenigingen-voor-gastvrouwen-en-gastheren/ staat meer informatie. Hopelijk tot zaterdag! En namens iedereen alvast bedankt! #vrijwilligerswerk #winterswijk #visitekaartje #gastheer #gastvrouw

Voor aankomende zaterdag hebben we jullie hulp hard nodig. Vorige week hebben we een oproep eruit gedaan, omdat we gastvrouwen en gastheren zoeken om als visitekaartje in het centrum aanwezig te zijn. Je verdient hiermee een leuk bedrag voor je verenigingskas, dus dat is mooi meegenomen! Omdat de inkomsten van tappen op evenementen wegvallen voor veel verenigingen, hopen wij jullie hier mee te helpen.

Helaas hebben we voor aankomende zaterdag nog weinig aanmeldingen gehad en zoeken we er dus meer. Een paar uurtjes ‘betaald’ vrijwilligerswerk, waarmee je de vereniging, onze ondernemers uit het centrum en ons helpt!

Op https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures/abh-city-zoekt-verenigingen-voor-gastvrouwen-en-gastheren/ staat meer informatie. Hopelijk tot zaterdag! En namens iedereen alvast bedankt!

#vrijwilligerswerk #winterswijk #visitekaartje #gastheer #gastvrouw

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws