Meteen naar de inhoud

We doen allemaal leuke dingen en jij kan er bij zijn! Want naast de diensten die we doen via ANWB AutoMaatje, het kluspunt, het…


We doen allemaal leuke dingen en jij kan er bij zijn!
Want naast de diensten die we doen via ANWB AutoMaatje, het kluspunt, het servicepunt en het vrijwilligerspunt doen we ook andere dingen! Want we hebben ook activiteiten die plaats vinden bij ons!
Zo is er van maandag tot en met donderdag een inloop bij het Vrijwilligerspunt Winterswijk van 9 tot 12. Hier kun je terecht voor advies en hulp bij vrijwilligerswerk. Wat vindt je leuk? Waar liggen je talenten en waar zit je kracht? Aan de hand van een gesprek gaan we kijken wat er bij jou past en welke vrijwilligersorganisatie er heel blij met je zal zijn!

Daarnaast hebben we een schilderclub op maandag en vrijdag vanaf 14:00. Een creatieve club op dinsdag om 14:00 en de ontmoetingstafel op woensdag om 10:00. Ben je meer een buitenmens? Dan kun je ook bij onze fietsclub aansluiten!

Dus ook wanneer je gewoon een beetje invulling van je dag wilt, ben je bij ons op het juiste adres! Heb je een ander leuk idee? We denken graag mee!
Tot snel!

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws