Meteen naar de inhoud

We zijn weer op zoek naar hulp voor deze zaterdag, maar ook voor de komende markten! Vindt jij het leuk om mensen van dienst te zijn? Om mensen thuis te laten voelen? Heb je daarnaast zin om samen iets te ondernemen en nieuwe contacten te maken? Of misschien wel om oude contacten te onderhouden? Dan zoeken we jou! Maar wat als je geen vereniging hebt om geld voor in te zamelen? Je kan ook een vereniging opgeven waar je geen lid van bent, ook goede doelen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de sportclub van je kinderen zoals bijvoorbeeld Handbalvereniging HCW, of een bloemencorso clubkas. Misschien wil je 100% Running Winterswijk wel een donatie doen? Of een van de lokale stichtingen zoals de Molen Bataaf, of de Landschapskudde Oost-Achterhoek. Of vindt je het werk van Hospicegroep De Lelie het helpen waard? Alles is mogelijk! Graag horen we snel van jou! Tag elkaar en tag de verenigingen/goede doelen/stichtingen die volgens jou wel een beetje financiële hulp kunnen gebruiken! #winterswijk #abhcityvereniging #visitekaartje #gastheer #gastvrouw

We zijn weer op zoek naar hulp voor deze zaterdag, maar ook voor de komende markten! Vindt jij het leuk om mensen van dienst te zijn? Om mensen thuis te laten voelen? Heb je daarnaast zin om samen iets te ondernemen en nieuwe contacten te maken? Of misschien wel om oude contacten te onderhouden? Dan zoeken we jou!

Maar wat als je geen vereniging hebt om geld voor in te zamelen? Je kan ook een vereniging opgeven waar je geen lid van bent, ook goede doelen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de sportclub van je kinderen zoals bijvoorbeeld Handbalvereniging HCW, of een bloemencorso clubkas. Misschien wil je 100% Running Winterswijk wel een donatie doen? Of een van de lokale stichtingen zoals de Molen Bataaf, of de Landschapskudde Oost-Achterhoek. Of vindt je het werk van Hospicegroep De Lelie het helpen waard? Alles is mogelijk!
Graag horen we snel van jou! Tag elkaar en tag de verenigingen/goede doelen/stichtingen die volgens jou wel een beetje financiële hulp kunnen gebruiken!

#winterswijk #abhcityvereniging #visitekaartje #gastheer #gastvrouw

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws