Meteen naar de inhoud

Woensdag 10 en 17 mei: vaardigheidstraining voor professionals “motiverende gespreksvoering” om het onderwerp “gezonde leefstijl…


Woensdag 10 en 17 mei: vaardigheidstraining voor professionals “motiverende gespreksvoering” om het onderwerp “gezonde leefstijl” op een gepaste manier ter sprake te brengen bij een ouder/opvoeder, kind of jongere.

Ben jij die professional die met kinderen of jongeren werkt in het onderwijs, jeugdzorg, welzijnswerk of gezondheidszorg? Iedere doorverwijzer kan deze training gratis volgen.

Als professional ken je de risico’s en de noodzaak om op te groeien met een gezonde leefstijl. Soms is het lastig om de ouder/opvoeder, het kind of de jongere zover te krijgen ermee aan de slag te gaan. Hoe ga je het gesprek aan met een jongere met overgewicht?

In deze training (van 2 dagdelen) leer je hoe je een relatie met ouder/opvoeder(s), kind of jongere aangaat, welke basishouding van belang is en hoe je focus in een gesprek aanbrengt. Ook leer je hoe je met weerstand om kunt gaan.
Gemeentehuis Aalten, Markt 7, Aalten
09.00 – 12.00 uur

Deze bijeenkomsten zijn voor geïnteresseerde inwoners (die professional zijn) uit gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en deelname is gratis. Meer informatie en aanmelden vóór 21 april: www.preventieplatformjeugd.nl/gezondeleefstijl

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws