Meteen naar de inhoud

De Gouden Handjes bouwen al ruim 10 jaar de meest uiteenlopende, grootse en wonderschone decors voor het Steengroevetheater en b…

De Gouden Handjes bouwen al ruim 10 jaar de meest uiteenlopende, grootse en wonderschone decors voor het Steengroevetheater en bestaat uit een groep gedreven vrijwilligers met twee rechterhanden en een hart voor theater. Dit willen we ook de komende jaren graag blijven doen en daar kunnen we zeker wel wat hulp bij gebruiken.

We zoeken mensen die ervaring hebben met het bouwen van grote en complexe constructies en verstand hebben van gereedschap, maar ook mensen die met een kwast kunnen omgaan.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het decor van De Freule: een filmische rockmusical over het turbulente leven en de tragische dood van Judith van Dorth, met Musical Award Winnaar Renée van Wegberg als ‘De Freule’. Het wordt een imponerend decor waarin special effects, orkest, koor en acteurs allemaal samenkomen. Een klein tipje van de sluier: een ganzenveer van 15 meter lang is slechts één van de vele decorstukken waar we aan werken.

Is het iets voor jou om ons daarbij te helpen dan ben je van harte welkom om op dinsdagavonden vanaf 19:00 uur langs te komen bij ‘De Werkplaats’ aan de Laan van Hilbelink 6 of meld je aan via het vrijwilligersformulier.

https://wijwinterswijk.nl/vrijwilligerspunt/vacatures/steengroevetheater-zoekt-gouden-handjes-voor-de-freule/

#vrijwilligerswerk #vrijwilligers #winterswijk #winterswijkdoet

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws