Meteen naar de inhoud

Delen van ervaringsverhalen over dementie Op woensdag 22 maart is het Alzheimer Trefpunt Aalten – Oost Gelre – Winterswijk weer…

Delen van ervaringsverhalen over dementie

Op woensdag 22 maart is het Alzheimer Trefpunt Aalten – Oost Gelre – Winterswijk weer geopend. Tijdens deze bijeenkomst staat het delen van ervaringsverhalen centraal. Het wordt dus een interactieve avond.

Een heel aantal mensen, die in hun omgeving te maken hebben met dementie, hebben hun ervaringen en gevoelens op papier gezet. Ook mensen die zelf dementie krijgen, schrijven steeds vaker op hoe zij dit ervaren. Herkenning, verbazing of een tip van een ander? Het is belangrijk je gehoord te voelen en je verhaal kwijt te kunnen. Voor velen kan het een steun zijn om van anderen te horen hoe zij met bepaalde situaties omgaan. Soms is het ook al fijn om te horen dat je niet de enige bent die met dementie te maken heeft. Deze avond delen we deze mooie, fijne, soms ontroerende verhalen en gaan we in gesprek met elkaar.
Over het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde
De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.
Wanneer: woensdag 22 maart 2023
Waar: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamalandhal, Van Der Meer De Walcherenstraat 3)
Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.
Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: (06) 1351 4411

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws