Meteen naar de inhoud

Dinsdag 30 mei: informatiebijeenkomst hoogbegaafdheid voor professionals en vrijwilligers die werken met meer- en hoogbegaafde k…


Dinsdag 30 mei: informatiebijeenkomst hoogbegaafdheid voor professionals en vrijwilligers die werken met meer- en hoogbegaafde kinderen.

Werk jij als professional of vrijwilliger (bijvoorbeeld bij een sport- of culturele vereniging)? Je ziet dan kinderen en jongeren met verschillende karakters en gedragingen. Sommigen hebben kenmerken van hoogbegaafdheid. Hoe kun je diegene dan het beste ondersteunen?

Tijdens deze informatiebijeenkomst geeft Bernadet Putto aan de hand van vragen van deelnemers informatie over hoogbegaafdheid. Bernadet is talentbegeleider en projectleider hoogbegaafdheidsontwikkeling voor het samenwerkingsverband Slinge-Berkel.

Je vergroot je kennis en krijgt daardoor meer inzicht in én begrip voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Je krijgt praktische handvatten aan waarmee je direct aan de slag kunt.

Gerrit Komrij College, Parallelweg 7, Winterswijk
15.30 – 17.00 uur

Deze bijeenkomsten zijn voor geïnteresseerde inwoners (die professional óf vrijwilliger zijn) uit gemeente Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden vóór 24 mei: https://preventieplatformjeugd.nl/themas/kind-en-hoogbegaafdheid/extra-voor-professionals/informatiebijeenkomst-hoogbegaafdheid

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws