Meteen naar de inhoud

Donderdag 22 september: Informatiebijeenkomst hoogbegaafdheid – voor professionals en vrijwilligers die werken met meer- en hoogbegaafde kinderen

Als professional of vrijwilliger, bijvoorbeeld bij een sport- of culturele vereniging, zie je kinderen en jongeren met allerlei verschillende karakters en gedragingen. Soms blijkt een van hen kenmerken van hoogbegaafdheid te hebben. Hoe kun je dat kind of die jongere het best ondersteunen?
Op donderdag 22 september van 19.30 tot 21.00 uur geeft Bernadet Putto, talentbegeleider en projectleider hoogbegaafdheidsontwikkeling voor het samenwerkingsverband Slinge-Berkel, aan de hand van vragen van de deelnemers informatie over hoogbegaafdheid. Je vergroot je kennis en krijgt daardoor meer inzicht in en begrip voor meer- en hoogbegaafde kinderen. Bernadet reikt praktische handvatten aan waarmee je direct aan de slag kunt.
De bijeenkomst vindt plaats bij Jeugdwerk Aalten, Ludgerstraat 66 te Aalten. Voor meer informatie, zie bijgevoegde flyer.
Aanmelden graag vóór 16 september a.s. via deze link: https://preventieplatformjeugd.nl/themas/kind-en-hoogbegaafdheid/extra-voor-professionals/informatiebijeenkomst-hoogbegaafdheid


Terug naar Nieuws