Meteen naar de inhoud

Jansen Metal Products is verkozen als de toffe peer 2023 in Winterswijk! Dit wil zeggen dat ze volgens onze jury de meest maat…

Jansen Metal Products is verkozen als de toffe peer 2023 in Winterswijk! Dit wil zeggen dat ze volgens onze jury de meest maatschappelijk betrokken onderneming van Winterswijk in 2023 zijn!

De volgende punten gaven volgens de jury het doorslagpunt en is dan ook een inspiratiepunt voor andere ondernemers in Winterswijk.
Hun sterke focus op het welzijn van medewerkers en de gemeenschap toont hun diepgaande toewijding. Dit is dan ook geworteld in de bedrijfscultuur en in waarden als afwisseling, waardering en betrokkenheid, creëert een stimulerende en inclusieve werkomgeving. Actieve betrokkenheid bij de samenleving blijkt uit initiatieven zoals het inspirerende Metal Skills Kids-project, dat jongeren aanmoedigt om technische opleidingen te volgen.
Jansen Metal Products is een inspiratie voor andere bedrijven die streven naar een duurzame en maatschappelijk verantwoorde toekomst. Gefeliciteerd met deze welverdiende erkenning!

#MaatschappelijkBetrokkenOndernemen #JansenMetalProducts #Winterswijk2023 #winterswijk #wuhwinterswijk #wuhhelpt #wuhelpt #toffepeer #detoffepeer #maatschappelijkondernemen

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws