Meteen naar de inhoud

Kerstactie: Pak’m in. Kerst draait toch, naast de geboorte van Jezus, om cadeautjes, lekker eten en gezelligheid? Voor veel gez…

Kerstactie: Pak’m in.
Kerst draait toch, naast de geboorte van Jezus, om cadeautjes, lekker eten en gezelligheid? Voor veel gezinnen in ieder geval wel. Maar kerst kan, ook bij gezinnen in Winterswijk, voor stress en teleurstelling zorgen. Er zijn immers huishoudens waar geen geld beschikbaar is om voor leuke en gezellige kerstdagen te zorgen, laat staan dat er cadeautjes voor de kinderen gekocht kunnen worden. Vooral voor deze gezinnen organiseert de WUh Pak ‘m in. Deze actie wil ervoor zorgen dat alle inwoners een fijne kerst hebben.
Vanaf 10 Oktober kan iedereen die iemand met de kerst wil verrassen, bij de WUh, Roelvinkstraat 2, ’s ochtends tussen 09:00 en 12:00 uur, een lege kerstdoos ophalen. Het is de bedoeling dat je zelf deze doos vult en te schenken aan gezinnen die het nodig hebben. Ook kan de schenker de doos aan iemand cadeau doen omdat hij of zij van mening is dat iemand een cadeau verdient. De schenker bepaalt in principe wie de doos krijgt. Ook kan kan men een niet geadresseerde doos inleveren. Ook bedrijven die, en dan vooral rond de kerst, hun maatschappelijke betrokkenheid willen tonen kunnen één of meerdere kerstpakketten bij de WUh afgeven. De WUh zorgt ervoor dat de pakketten goed terecht komen. Zo zorgen we er samen voor dat heel Winterswijk een fijne kerst heeft.

(Feed generated with FetchRSS)


Terug naar Nieuws